Oproep aan de leden

Beste leden,

Zoals in de jaarvergadering aangegeven wil het bestuur de braakliggende tuinen opknappen. Zij hebben het Kennemer College bereid gevonden dit te doen in een leerlingenproject.

Voordat zij echter kunnen beginnen moeten de nu braakliggende tuinen opgeruimd worden (plastic, stenen, ed). Hiervoor wil het bestuur de leden vragen om op zaterdag 8 juni mee te helpen met een werkdag. Aanmelden kan bij Frank du Long of Hennie Kollaard, mondeling of per e-mail (info@vtvdekuil.nl).

Wij rekenen op een goede opkomst, zodat wij met een paar uurtjes voorbereiding en de hulp van het Kennemer College de tuinen weer klaar hebben voor gebruik in 2014.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

4 reacties op Oproep aan de leden

 1. frank du long schreef:

  Weer een groot stuk tuin zwart.Vanaf tuin no.15 t/m 18 is de maaier erover heen gegaan en daarna ca. 20 cm. geploegd / gefreesd.Tuin no. 17 is geheel bedrijfsklaar. Deze wordt bezet door 3 families waarvan 2 jeugdigen met ouder begeleiding en de andere stuk tot aan de Ziendervaart door een ervaren tuinder. Verderop zijn we gestart om een zeer braakliggend stuk schoon te krijgen. Hier gaan we as. donderdag de 22 ste aug. mee verder.De week daarop is er weer een werkweekeinde gepland om o.a. een nieuwe opslag te bouwen. Bovenstaande werkzaamheden zijn vooral door de jongere leden uitgevoerd.
  De bewerkte stukken zullen we afdekken zodat bewerking daarna minder zwaar is.
  Kortom weer een stuk dichter bij ons doel om een tuincomplex te hebben wat er schoon en mooi er uit ziet. Dank voor jullie inzet.

 2. frank du long schreef:

  Beste tuinvrienden , alweer een oproep om gezamenlijk de tuin op te knappen.
  Het is u niet ontgaan dat we niet stil hebben gezeten de afgelopen weken. We hebben best veel kunnen doen ondanks dat we ploeg kapot gereden hebben door brokken tegels in de grond. Jammer anders waren we verder gekomen. Welnu perceel 15 is nu in zijn geheel verhuurd aan 3 nieuwe tuinders en gelukkig ook aan een ervaren tuinder die van wanten weet .Dit stuk is nu reeds total gemaaid en de volgende week word het omgeploegd. Daarvoor moest onze tuinkist van de vtv wijken. We zijn voornemens een nieuwe aan het pad te herbouwen, deels met het oude materiaal. Alle zware tegels zijn verhuisd.We willen in september op een grondstuk van ca. 3,60 x 500 m een nieuwe opbouwen DAARVOOR hebben we UW HULP erbij nodig! Meldt u bij de secretaris dank u .!

 3. frank du long schreef:

  vandaag 7 juni hebben we met een select groepje bergen werk verzet. de zorggroep “sig “heeft ons geholpen 3 volle aanhangwagens vol afval variërend van glas , oud hout, plastics en ijzer is weggebracht. Morgen de rest dan is onze volkstuin eindelijk verlost van dit alles. De maaimachine heeft ook vandaag gewerkt, Het grote werk kan dan op 10 juni beginnen.In ieder geval kunnen we in 2014 weer nieuwe tuinders met goed fatsoen verwelkomen.Dank u allen!

 4. frank du long schreef:

  Reactie van de 8 pupillen van de groep sig o.l.v. de dames de Reus en Rumphorst zij komen al vroeg op de vrijdag de 7 e helpen. Dan ook op deze ochtend gaan we (de heer Dekker en ondergetekende) met een grote aanhangwagen naar de belt met onze oude verrotte houten spullen.Ik reken op een redelijke opkomst bij mooi weer zodat we op maandag de 10 e juni het braakliggende grondstuk kunnen omploegen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *