Bericht van het bestuur

Beste leden,

De ALV is gepland op donderdag 16 april om 20.00 uur in De Zwaan. De uitnodiging en bijbehorende stukken zullen nog verstuurd worden door de secretaris.

Sinds kort hebben wij een mededelingenbord geplaatst bij tuin 1. Op dit bord zullen wij aankondigingen e.d. plaatsen. Hierbij alvast enkele mededelingen via de site:

De mestactie is goed verlopen, er zal binnenkort nog extra (koeien)mest geleverd worden. De afname per kruiwagen is soms wel wat onduidelijk verlopen, waardoor de betalingen soms zijn achtergebleven. Bij voldoende belangstelling zullen we de mestactie volgend jaar proberen te herhalen.

De tuinen beginnen al aardig zwart te zien. Iedereen is druk bezig met spitten en klaarmaken. Mooi om te zien! Het planten, poten en zaaien laat nog even op zich wachten door het natte en koude weer. De spitter is inmiddels ook gestart, maar door de nattigheid komt de machine af en toe vast te zitten. Hierdoor duurt het allemaal wat langer en is het moeilijk een planning af te geven wanneer hij welke tuin gedaan kan hebben.

Dit jaar zullen de Open Tuin-dagen op 20 en 21 juni plaatsvinden. De volkstuinvereniging doet ook dit jaar weer mee. Gelieve de tuinen voor deze datum netjes te hebben, zodat wij de bezoekers een mooie indruk kunnen geven. Begin juni zullen we ook weer starten met de werkdagen en op de woensdagavond vanaf 19.00 uur op vrijwillige basis.

Kortom het moestuinseizoen is weer opgestart , het wachten is nu op de zon en droger weer!

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *